Jump to content

Custom Search





Welcome to the Lincoln MKZ Forum - home of the Lincoln MKZ Club


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Lincoln MKZ Forum. You must register to create topics or post in our community - but don't worry, this is a simple and free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Lincoln MKZ Forum by signing up for a free account today and enjoy these benefits:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos
  • Receive special offers and discounts
  • Invitations to events. . .and more!
Click here to create an account now
 
Guest Message by DevFuse

Check out the Lincoln Continental Forum Here.


Photo
- - - - -

Rear defroster


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 watea98

watea98

    New Member

  • Lincoln MKZ Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Region:Decline
  • Locationwashington
  • My MKZ's Year:Decline
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:2011 Lincoln MKZ

Posted 27 January 2015 - 12:26 PM

I recently bought a 2011 Lincon MKZ. I noticed that my rear defroster is not working. The rear defroster light on the climate control panel illuminates when the butto is pushed but no defrosting occurs. Are there any wiring plugs I can check? Where is the rear defroster wiring located? Fuse? Other suggestions? Thanks for any help.





Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.

#2 Tucker

Tucker

    New MKZ Member

  • Lincoln MKZ Member
  • PipPip
  • 96 posts
  • Region:Decline
  • LocationUSA
  • Current Vehicle:Ford

Posted 28 January 2015 - 10:11 PM

I am sorry I am not sure but is there a warrenty?



#3 4N1M4L

4N1M4L

    New MKZ Member

  • Lincoln MKZ Member
  • PipPip
  • 89 posts
  • Region:U.S. Mountain
  • LocationPHX
  • My MKZ's Year:2010
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:2010 MKZ AWD

Posted 13 February 2015 - 02:45 PM

If you are under warrantee, let it be the dealers problem. If not its fuse 6 under the hood. Relay 53 if the fuse is ok. Be careful, its a 40 amp fuse. If those are good then yeah, you are chasing wiring.

#4 watea98

watea98

    New Member

  • Lincoln MKZ Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Region:Decline
  • Locationwashington
  • My MKZ's Year:Decline
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:2011 Lincoln MKZ

Posted 15 February 2015 - 11:50 AM

Thanks for your suggestion. I appreciate it.



#5 4N1M4L

4N1M4L

    New MKZ Member

  • Lincoln MKZ Member
  • PipPip
  • 89 posts
  • Region:U.S. Mountain
  • LocationPHX
  • My MKZ's Year:2010
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:2010 MKZ AWD

Posted 18 March 2015 - 12:03 AM

Any luck?






Custom Search


Privacy Policy Terms of Service ·