Jump to content

Custom Search





Welcome to the Lincoln MKZ Forum - home of the Lincoln MKZ Club


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Lincoln MKZ Forum. You must register to create topics or post in our community - but don't worry, this is a simple and free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Lincoln MKZ Forum by signing up for a free account today and enjoy these benefits:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos
  • Receive special offers and discounts
  • Invitations to events. . .and more!
Click here to create an account now
 
Guest Message by DevFuse

Check out the Lincoln Continental Forum Here.


Photo
- - - - -

Blower stopped working


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jimflutes

jimflutes

    New MKZ Member

  • Lincoln MKZ Member
  • PipPip
  • 187 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • LocationStockbridge , MA
  • My MKZ's Year:2016
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:2016 MKZh

Posted 09 November 2017 - 07:24 PM

Drove to the store , blower/heater was fine , get back into car ...no blower , it just stopped working.  I called dealer they made appointment a week later ,a week without heat. The seats and steering wheel still get warm so I can live without the blower for a week.  I am thinking maybe a fuse ? 







Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.

#2 jimflutes

jimflutes

    New MKZ Member

  • Lincoln MKZ Member
  • PipPip
  • 187 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • LocationStockbridge , MA
  • My MKZ's Year:2016
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:2016 MKZh

Posted 12 November 2017 - 09:37 AM

Well today it started working again .



#3 Chris109

Chris109

    New Member

  • Lincoln MKZ Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • LocationNY
  • My MKZ's Year:2013
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:Mitsubishi Eclipse and 2013 MKZ

Posted 13 November 2017 - 01:16 PM

Well, of course it's working again.  It's not 10 degrees any more.  Almost like headlights never burn out on the hottest day of summer.  Only happens on the coldest day of winter.



#4 jimflutes

jimflutes

    New MKZ Member

  • Lincoln MKZ Member
  • PipPip
  • 187 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • LocationStockbridge , MA
  • My MKZ's Year:2016
  • My MKZ: mymkz
  • Current Vehicle:2016 MKZh

Posted 14 November 2017 - 12:01 PM

That is a very good point , because it was about 18 when this all happened. It is working very good now although I have to put it up at 80 to get real good heat.

One good thing is that I went into the system and changed the temp setting for the remote start from auto to last temp setting (80),so the car is now warm when I get in.

I am waiting a couple of days to make sure it is ok ,then I will cancel the dealer appointment.


  • Robert Iggy Cerami likes this






Custom Search


Privacy Policy Terms of Service ·